Primul moment de sărbătoare, odihnă și liniște din anul acesta trebuie cinstit așa cum trebuie. Pentru a te putea bucura relaxat de sărbătorile Pascale, fără stresul cumpărăturilor și al pregătirilor, Chef  Cărăuleanu Răzvan a gândit un meniu pe cinste și a aranjat ca Iepurașul să îl livreze sub forma unui ou roșu uriaș !

Coșul cu Bunătăți conține un meniu generos pentru familie și invitați și mixează armonios preparatele și aromele tradiționale cu tehnici moderne, pentru a putea satisface și surprinde gusturile tuturor. Dacă sărbătorești în familie alături de cei dragi sau dorești să surprinzi un apropiat sau un partener de afaceri cu un cadou inedit și diferit, lansăm două variante de meniu disponibile cu precomandă. Continuăm tradiția de a împărtăși bucurie în perioada sărbătorilor și dorim să vă aducem pe mese #EXPERIENTA autentică Brass – The Restaurant, iar tu să îți dedici timpul și energia celor dragi.

Care sunt pachetele?

Cum comanzi ?

Am rezervat perioada începând cu ziua de Vineri, 19 Aprilie și până Miercuri, 01 Mai  pentru colectarea comenzilor. În această perioadă, te invităm să plasezi comanda telefonic la numărul 0721 222 144 sau la adresa de mail office@brassproject.ro , iar de acolo ajutoarele Iepurașului te vor ajuta să alegi metoda de plată preferată. Comanda se confirmă în momentul achitării integrale a pachetului ales. Plata se poate face în numerar sau card, la locația noastră din adresa Blvd. Aurel Vlaicu 325 A, sau prin ordin bancar.  Coordonatele bancare ți le punem la dispoziție în momentul plasării comenzii.

Cum se face livrarea?

Pachetele se vor livra la adresa menționată în momentul comenzii (valabil exclusiv pentru orașul Constanța), în ziua de 04 MAI, în intervalul 12:00 – 17:00. Pentru comenzile cu pick-up din locația noastră primiți cadou o sticlă de vin din partea Iepurașului.

Bucură-te de Paște cu
Coșurile de Bunătăți de la Brass, The Restaurant!