Fie că vrei să uiți de grija cumpărăturilor pentru tine și cei apropiați sau să scapi de agitația pregătirilor, fie că îți dorești să împărtășești emoția Crăciunului cu cineva drag printr-un cadou diferit ori să întărești un parteneriat, anul acesta echipa Brass – The Restaurant în frunte cu Chef Răzvan Cărăuleanu vine cu o surpriză pentru voi, oamenii dragi nouă: o colecție de box-uri gurmande festive, cu un blend între tradițional și contemporan și construită cu eleganța și autenticitatea cu care v-am obișnuit.

Pentru noi, familia #BRASS, Crăciunul este despre mai mult decât despre mâncare – este despre a împărtăși bucuria. Alegeți pachetul care vă încântă inima și simțurile, și permiteți-ne să vă aducem la masă experiența autentică Brass – The Restaurant.

Cum comanzi ?

Am rezervat perioada începând cu ziua de Marți 28.11 și până Joi 21.12 pentru colectarea comenzilor. În această perioadă te invităm să plasezi comanda telefonic la numărul 0721 222 144 sau la adresa de mail office@brassproject.ro, iar de acolo spiridușii Moșului te vor ajuta să alegi metoda de plată preferată. Comanda se confirmă în momentul achitării integrale a pachetului ales. Plata se poate face în numerar sau card la locația noastră din adresa Blvd. Aurel Vlaicu 325 A, sau prin ordin bancar. Coordonatele bancare vi le punem la dispoziție în momentul plasării comenzii.

Cum se face livrarea?

Pachetele se vor livra la adresa menționată în momentul comenzii (valabil exclusiv pentru orașul Constanța), în ziua de 24 Decembrie în intervalul 12:00 – 17:00. Pentru comenzile cu pick-up din locația noastră, primiți cadou o sticlă de vin de la crama Tohani din partea Moșului.

Bucură-te Sărbători,

cu pachetele Christmas Box de la Brass, The Restaurant!